Verbouw uw woning met onze top promotie tot een droomhuis

img

Voor ons Nederlanders is ons huis op de eerste plaats een veilig gezellig thuis, maar daarnaast houden wij in Nederland van betrouwbaarheid, degelijkheid en veiligheid. Wij willen graag een huis gebouwd van veilige materialen van de beste hoogwaardige topkwaliteit.

Bent u aan een verbouwing toe van uw huis of wilt u uw huis uitbreiden met een babykamer, grotere woonkamer of studeerkamer, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van de beste kwaliteit Nederlandse kozijnen, tuindeuren, dakkapellen, schuifpuien en serres.

Speciale aanbieding van maar liefst 10% korting op al onze producten

Wij bestaan al 30 jaar en onze jarenlange ervaring ziet u terug in de hoogwaardige producten die wij leveren. Op het moment hebben wij een nieuw aanbod bestaande uit 10% korting op al onze topproducten. Bij iedere aankoop ongeacht het product ontvangt u 10% korting tot 31 december 2019. Bij het vergelijken van verschillende kozijnen bedrijven zult u zien dat onze materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Wij bieden een ruim assortiment aan producten o.a.:

  • Houten kozijnen
  • Aluminium kozijnen
  • Dakkapellen
  • Serres
  • Voordeuren
  • Binnen deuren
  • Tuindeuren
  • Schuif

Speciale welkomstpromotie voor nieuwe klanten

Naast 10% korting hebben we een speciale top promotie voor nieuwe klanten die bestaat uit een extra welkomstaanbod van gratis bezorging binnen 24 uur.

Wanneer u als nieuwe klant een aankoop bij ons doet bent u niet verplicht zich bij ons te registreren, maar zonder registratie kunnen wij niet onze gratis nieuwsbrief met verbouwings- en onderhoudstips naar u sturen. Bij registratie zult u echter maandelijks de nieuwsbrief thuis ontvangen.

Aanbieding voor vaste klanten

Als vaste klant kunt u op onze toplijst van vaste klanten komen. De 10 vaste klanten die in 2019 het meest bij ons besteld hebben ontvangen een waardebon voor een gratis servicebeurt.

Dit houdt in dat u na 5 jaar op de producten die u bij ons gekocht heeft een uitgebreide service beurt krijgt die bestaat uit een controle van uw kozijnen en deuren op slijtage en houtwormen.

img

Krijg nu snel online antwoord op uw vragen

Wanneer u vragen heeft kunt u ook contact met ons opnemen als u geen account bij ons heeft. U kunt via het contactformulier zonder storting informatie over onze producten opvragen. U zult binnen een dag antwoord op uw vragen krijgen. Wilt u een aankoop doen dan kunt u eenvoudig online of telefonisch contact met ons opnemen om uw bestelling te plaatsen. U kunt betalen met iDEAL of Trustly.